Marie Claire

Betty heeft door haar Shiatsu behandelingen mijn verbinding met mijn lichaam weer teruggeven. Betty is zeer kundig en werkt vanuit een enorme rust, waardoor een behandeling een weldaad voor je lichaam en geest is. Door de Shiatsu behandelingen heb ik leren ontdekken hoe een ontspannen lichaam en geest, terug in balans, daadwerkelijk voelt.

Patricia
Betty heeft mij zo goed geholpen

De Shiatsu therapie bij Betty heeft mij veel gebracht. Mijn klacht(en) waren heftig en bij momenten wist ik niet wat ik met de pijn aan moest. Bij Betty voel je je gehoord en ze geeft je een vertrouwd gevoel. De behandelingen en gesprekken zijn een goede combinatie om lichaam en geest weer een te laten zijn. Ik zie het als een geolied orkest, waarbij mijn organen de muziekinstrumenten zijn die in harmonie met elkaar communiceren. Het is verre van zweverig, het is juist met beide benen op de grond. Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe je de energie door je lichaam voelt stromen, hoe een behandeling dagen erna nog voelbaar is. Shiatsu betekent voor mij energie en heling.

Esther

Ik kwam via via bij Betty terecht. Ik vond het spannend want ik was totaal onbekend met Shiatsu en enigszins sceptisch. Ik begrijp nog steeds niet precies wat er tijdens de behandeling gebeurt, maar ik ervaar het als heel bijzonder en kan me overgeven aan de kundigheid en prettige persoonlijkheid van Betty.

Ik ben aan het werk met mijzelf, op zoek naar minder aandacht voor mijn hoofd, op meer voelen wat er gevoeld moet worden, de Shiatsu behandelingen van Betty helpen daarbij.

Nelly

Na en tijdens mijn gezondheidsproblemen waarvan de meeste voortkwamen uit nare bijwerkingen van medicatie heeft Betty mij ontzettend goed geholpen met shiatsu en soms tussendoor met acupunctuur. De behandelingen waren gericht op het versterken van mijn immuunsysteem en het terugbrengen van klachten van bijwerkingen van vervelende medicatie. Zij deed dit met een grote zorg en toewijding waarbij ik mij langzaamaan weer stukje bij beetje de oude energierijke persoon voelde die ik altijd was. Na de eerste paar behandelingen voelde ik mij 1à 2 dagen energiek en na verloop van meerdere behandelingen werd de tijd dat ik mij lekker in mijn vel voelde steeds langer. De klachten van de bijwerkingen zwakten steeds meer af tot een niveau waarmee ik wel kon dealen. Ik ben Betty blij dankbaar  voor de zorg die zij mij heeft gegeven met respect voor wie ik ben.

Dapnhe
Komt al jaren

De behandelingen bij Betty zijn een echte aanrader. Een moment om stil te staan bij jezelf en een ‘lege batterij’ weer op te laden. Ontspannend en verkwikkend tegelijk. Het is ook tussen de behandelingen door makkelijker om jezelf niet voorbij te lopen en de energiebalans ‘in het groene’ te houden.

Marion

Shiatsu is voor mij echt even thuiskomen in mijn lichaam. Ik ben iemand die veel haar hoofd zit en door de behandelingen van Betty leer ik steeds beter de signalen van mijn lichaam te herkennen en deze thuis te brengen. Dus wat gebeurt er? Wat is de trigger en wat vertelt mijn lijf mij? Meer voelen in plaats van denken!

Erik

Een jaar geleden had ik last van een tenniselleboog en gespannen schouders. Door middel van acupunctuur heeft Betty mij van beide problemen afgeholpen. Bovendien ging ik ook veel beter slapen door de behandeling. Als ik nu de spanning in mijn schouders weer voel toenemen, ben ik vaak al met één bezoek aan Betty weer geholpen.

Vader van Lisa (5 jaar oud)

Lisa had vaak heel veel buikpijn en problemen met poepen. Soms ging ze een week niet naar de wc en als ze dan weer ging, deed het heel veel pijn. Door de behandelingen bij Betty heeft Lisa geleerd beter haar spanningen in haar buik te voelen en waar dat mee te maken had. Ze reageerde op allerlei situaties met haar buik. Met ontspanningsoefeningen en shiatsu lukte het haar om beter contact te maken met haar lichaam. Hierdoor verdween de buikpijn en ging ze ook weer makkelijker naar de wc.